085 0030140 info@mffa.nl

MFFA Belastingadvies | Tax Advice

Over ons

N

Migratie Vraagstukken

N

Belastingadvies | Belastingaangiften

N

Second Opinion / Review / Scan

N

Fiscale procesvoering (boekenonderzoek, bezwaar/beroep)

N

Afhandeling Nalatenschappen

N

Aanvraag Subsidies (innovatiebox, R&D)

Over ons

MFFA Belastingadviseur | Tax Advice

MFFA Belastingadvies is een onafhankelijk belastingadvieskantoor gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Assen, Den Haag en Eindhoven.

Onze particuliere en zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende juridische, fiscale en administratieve diensten:

Naast de big-four ervaring, onderscheiden wij ons met academisch en pragmatisch belastingadvies. Wij proberen zoveel mogelijk vaste tarieven te hanteren voor onze diensten.

Onze nationale en internationale klanten bestaan uit particulieren, expats, freelancers / ZZP’ers, DGA’s en buitenlandse bedrijven die actief zijn in Nederland en daarbuiten. Tevens zijn wij op fiscaal terrein een vraagbaak voor administratie- accountancy- en advocatenkantoren.

Wie zijn wij

Partners

Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek met onze belastingadviseurs via ons contact formulier. Tijdens dit adviesgesprek geven wij na een inventarisatie van uw persoonlijke situatie een compleet beeld van alle fiscale en financiële mogelijkheden. U kunt ons ook bellen: +31 (0)85 00 30140.

Folkert Mijlof Belastingadviseur
Senior Partner nationale & internationale cliënten

Folkert Mijlof

Jeroen Mijlof Tax Advisor
Partner nationale & internationale cliënten

Jeroen Mijlof

Guido van Asperen Counsel
Partner nationale & internationale cliënten

Guido van Asperen

Senior Partner nationale & internationale cliënten

Folkert Mijlof

Folkert Mijlof is de oprichter van MFFA Belastingadvies en heeft als fiscaal adviseur meer dan 30 jaar ervaring met particulieren en bedrijven (nationaal en internationaal). Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, verplaatst hij zich altijd in de klant waarbij een persoonlijke benadering voorop staat. Naast zijn passies voor hardlopen (marathons Berlijn 2007, New York 2008) en schaatsen (Elfstedentocht), is hij in zijn vrije tijd regelmatig op de golfbaan te vinden.

Tax planning / structurering
Bedrijfsovername / fusie
Directeur Groot Aandeelhouder (DGA)
Payroll service
Bedrijfsadministraties
Afhandelen nalatenschappen / vraagstukken erfrecht

Sorry! The Author has not filled his profile.
Partner nationale & internationale cliënten

Jeroen Mijlof

Jeroen Mijlof studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Groningen en volgde in Zwolle aan de HEAO de studie Management, Economie en Recht. Hij begon zijn loopbaan bij de Belastingdienst om vervolgens bij de grotere belastingadvieskantoren te werken (Big 4) in de nationale en internationale praktijk.

Als fiscaal jurist ligt zijn kracht in het verstrekken van belastingadvies met een pragmatisch aanpak. Jeroen is de “Dutch tax expert” van Internations een netwerk van expats en bedrijven over de gehele wereld.

Tax planning / structurering
Emigratie belastingadvies
Grensoverschrijdend werken
Tax compliance
Omzetbelasting (BTW) vraagstukken
Procesvoering

Sorry! The Author has not filled his profile.
Partner nationale & internationale cliënten

Guido van Asperen

Guido van Asperen heeft meer dan 15 jaar ervaring in internationale en nationale belastingen, waaronder belastingplanning, optimalisatie van de waardeketen en herstructurering. Guido heeft voor verschillende gerenommeerde adviesbureaus gewerkt waaronder de big 4. Zijn academische prestaties omvatten masteropleidingen in het fiscale recht en financiële economie en een postmaster in internationale belastingen en Europees belastingrecht.

Vanwege zijn financiële en fiscale achtergrond is hij in staat om praktische en begrijpelijk oplossingen te verstrekken. Als projectmanager heeft hij veel ervaring in meerlanden projecten. Zijn inzicht in het bedrijf en de daaruit voortvloeiende vereisten, vermindert de noodzaak voor klanten om hun eigen middelen aan het werk te zetten. Het beheren en implementeren van projecten op tijd en binnen de gebudgetteerde kosten is een van Guido sterke punten.

Tax planning / structurering
Project management
Advanced Tax Rulings and Advanced Price Agreements
Transfer Pricing
Restructuring
Mergers & Acquisition

Sorry! The Author has not filled his profile.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze prijzen?

info@mffa.nl

In Nederland: +31 (0)85 0030140
Vanuit het buitenland: +31 (0)20 2615615

Kantoren:

Amsterdam: Keizersgracht 62, 1015 CS
Amstelveen: Laan van Kronenburg 14, 1183 AS
Bovensmilde (Assen): Witterweg 2, 9421 PG
Den Haag: Schenkkade 50, 2595 AR
Eindhoven: Hurksestraat 64, 5652 AL

8 + 4 =